Se kampene direkte hos en bookmaker på nett

Hvordan kan du få tilgang til live streaming-tjenester hos en bookmaker? Og er de gratis å bruke? I denne artikkelen forteller vi hvilke bookmakere som tilbyr de beste livestrømmene.

Hva er Live Streaming?

Med den siste eksplosjonen i online casino, tilbyr mange bookmakere nå live streaming av et bredt spekter av sportsbegivenheter, noe som gjør opplevelsen av å satse på en fotballkamp eller et hesteveddeløp mye mer spennende for sine kunder. Men hvilke bookmakere tilbyr live streaming? Hvilke er de beste bookmakere på live streaming-tjenestene som er tilgjengelige? Og hva kreves for å få tilgang til bookmakerens live streaming?

Mens de fleste bookmakere krever at deres kunder enten foretar et minimumsinnskudd eller legger en minimumsinnsats på den aktuelle hendelsen for å få tilgang til live-sendingen, er kravene vanligvis små, og mest av alt er direktesendingen helt lovlig.

Et annet pluss er at mange bookmakere leverer live streaming-tjenester på sportsbegivenheter som ikke er tilgjengelige på kommersielt fjernsyn eller via satellitt-TV, noe som gir brukerne et enormt utvalg. Og det som er enda bedre, er at de fleste live-strømmer er lett tilgjengelige på smarttelefonen din eller nettbrettet ditt, noe som betyr at du aldri må gå glipp av et øyeblikk av spenningen.

Er Live Streaming virkelig direkte?

Uttrykket “live streaming” er litt misvisende i seg selv, da handlingen vanligvis er forsinket med fem til ti sekunder, og gir dermed punters som faktisk er på arrangementet med en pålitelig internettforbindelse en liten fordel i forhold til sine kolleger som sitter på PCer, bærbare datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner. Forsinkelsen er generert primært for å sikre at bookmakerne ikke skal tape penger ved at noen klarer å sette et spill på en hendelse i kampen (eksempelvis scoring) uten at de har rukket å justere oddsen. Selv om dette kan begrense verdien av live-streaming når det gjelder avspilling, er det kvaliteten, båndbredden og utvalget av ulike live streaming som er det viktigste når du skal velge online bookmaker.

Hva trenger jeg for å få tilgang til Live Streaming?

For å motta den beste bildekvaliteten vil enhver bookmaker foreslå at vi at brukere har tilgang til en pålitelig 3G- eller WiFi-tilkobling. Videre, hvis spillerne har en brannmur (sikkerhetsmaskinvare/programvare) eller annen relatert sikkerhetsprogramvare som kjører på PCen, kan det påvirke deres tilgang til nettstedet der de prøver å se en live stream.

Spillere må advares om at de bare har lov til å få tilgang til live streaming for eget bruk, og at videoen som streames fra nettbaserte spillsteder, ikke må kopieres eller reproduseres uten eksplisitt tillatelse fra selskapet som gir handlingen.

Til slutt, for å se en live streaming-tjeneste med en online bookmaker, er en bredbåndsforbindelse på 512 kbp/s eller høyere nødvendig.

Unibet Live Streaming

Unibets live streaming-tjeneste er lett tilgjengelig ved å klikke på Unibet TV: Se Live Sport-fanen på hovedmenyen. Du kan også besøke Unibet TV-skjemaet for å se hvilken eventer du vil få tilgang til i løpet av den kommende uken, hvor du også kan begrense søket til sportene du er mest interessert i ved å bruke den praktiske rullegardinmenyen. Hendelser som nå sendes, er oppført som “Live”. Bare klikk på en hvilken som helst begivenhet som interesserer deg, og du vil bli tatt gjennom til det aktuelle spillesenteret, hvor du finner et stort utvalg av spillmarkeder du kan utforske, så vel som arrangementet for live streaming-kringkastingsvindu.

Unibet tilbyr et stort utvalg av sport for deg å nyte via deres live streaming-tjeneste, inkludert fotball, tennis, basketball, cricket, ishockey og golf, blant andre. Utvalget av sport, ligaer og turneringer som er tilgjengelig for å se via Unibets live streaming-tjeneste er fantastisk, fra NHL Ishockey til NBA Basketball, Sør-amerikansk fotball til Rugby League og Rugby Union, det er mye som tilbys på Unibet.

Hvordan få tilgang

For å nyte Unibets live streaming-tjeneste, må du være logget inn på Unibet-kontoen din og ha midler tilgjengelig på kontoen. Hvis du ikke har noen penger igjen på Unibet-kontoen din, vil du fortsatt kunne få tilgang til Unibets live streaming-tjeneste så lenge du har lagt en innsats innen de forrige 24 timene. Så det er en ganske god avtale. Det skal imidlertid bemerkes at Unibet vil av og til kreve en betaling for brukere for å se spesielt høyt profilerte hendelser. Når dette er tilfelle, er disse hendelsene tydelig merket.